Verbinder

Ondernemers kansen laten benutten, dat is de missie van findr-oprichters Mark Bankers en Frank Rijkers. We combineren gedegen financiële kennis met Brabantse nuchterheid, verbinden geldgevers en -nemers en bieden een platform voor hun financiële projecten. Dit alles op basis van het GBV-principe, oftewel Gezond Boeren Verstand.

Bij ons staat het GBV, oftewel Gezond Boeren Verstand nog hoog in het vaandel”
Oprichters Findr

Persoonlijk

Makkelijk bereikbaar, toegankelijk en altijd met een persoonlijke noot, dat typeert de organisatie van findr. Een duurzame, gelijkwaardige relatie opbouwen, daar gaan we voor!

Eenvoudig

Findr werkt met de modernste technologieën voor een efficiënte werkwijze en levert de beste juridische documenten. Tel daarbij op het denken in mogelijkheden en het wordt je wel heel gemakkelijk gemaakt om een goed rendement te behalen.

Duidelijk

Overzichtelijke, transparante processen, gestandaardiseerd maar met ruimte voor flexibiliteit: we bieden graag duidelijkheid binnen onze open en gelijkwaardige samenwerking.

Compleet

Om het plaatje compleet te maken, werken we met de beste mensen en bieden we ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Tenslotte staat findr voor FUN, zowel zakelijk als privé.

Copyright 2019 – FINDR Finance