Over ons

Specialist in overbruggingsfinancieringen

Team Findr

Ondernemers kansen laten benutten, dat is waar wij met Findr voor gaan.
En dat doen we niet alleen:

Mark Bankers

Business manager / Owner

“Never give up”, dat is de lijfspreuk van Mark. Altijd op zoek naar die oplossing voor de klant. Met de nodige creativiteit en ondernemerschap weet Mark die oplossing altijd te vinden. Ondernemers helpen om hun dromen te realiseren daar krijgt hij energie van. Mark is inmiddels alweer acht jaar bezig als zelfstandig ondernemer en heeft daarvoor negen jaar in de bancaire sector en vijf jaar in de accountancy gewerkt. Met die bagage is hij voor iedere ondernemer een goede gesprekspartner. Kom maar op met dat plan.

Lisa Vervoort

Risk analyst

Lisa is een toegewijde professional op het gebied van zakelijke financieringen. Met haar zeven jaar aan ervaring, heeft ze zowel aan de advieskant als aan de kant van de financier gewerkt. Ze is geïnteresseerd in het vinden van oplossingen voor complexe financiële vraagstukken en streeft altijd naar het bereiken van een solide financiering die voor alle betrokken partijen gunstig is. “Een win-win situatie voor iedereen creëren”, dat is waar zij voor gaat.

Marion de Ruijter

Risk & Portfolio manager

“Dingen mogelijk maken”, dat is waar Marion graag voor staat. Zij is gedreven om samen met partijen op zoek te gaan naar een werkbare oplossing. Marion is een denker, maar ook een doener die gedreven is om de zaken helder, goed en op tijd te regelen. Vertrouwen is key bij haar, ze is integer en toegankelijk maar zegt ook waar het op staat. Zij is werkzaam geweest bij KPMG en ABN AMRO in vele takken van sport. Daarmee heeft zij een ruime kennis van kredietverlening opgebouwd, waar ze ondernemers graag mee helpt!

Samenwerken

Wij werken graag samen met professionele partijen, zoals accountantskantoren, financiële adviesbureaus of onafhankelijke financieringsspecialisten. Benieuwd of wij een passende oplossing hebben voor jouw klant? Neem dan contact met ons op. Zie hieronder enkele partijen waar wij mee samenwerken.

Funding

Findr wordt gefinancierd door professionele investeerders. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.